Uskršnji ponedjeljak i ove godine rezerviran je za zabavu i bogat program, u kojem će uživati i odrasli i djeca. Program i aktivnosti osmišljeni su kako bi se posjetitelji svih uzrasta zabavili na otvorenom, uz tradicijske, medulinske običaje.

Program kreće u ponedjeljak, 1. travnja na medulinskoj rivi s početkom u 10:30 sati. Posjetitelji će moći uživati u uskršnjim pincama. Bit će organizirane kreativne uskršnje radionice za djecupotraga za pisanicama, razne dječje igre i animacija. Svoje umjetničke radove izložit će članovi MedulinART-a.

Uz sve aktivnosti, djeca će moći isprobati facepainting i slikati se na foto point-u s uskršnjim zekom!

Atmosferu će dodatno podignuti El Duo Eleonora & Luka sa zabavnim hitovima.

Nakon jutarnjih aktivnosti na rivi, program se nastavlja od 14:30 sati u Šantaduru. Na programu su tradicijske igre za velike i male, potraga za čokoladnim jajima te zabava za najmlađe uz klauna Mareka! Pri kraju manifestacije birat će se i „naj medulinska turta, naj oslikanija jaja“ te će svi uživati  u popodnevnoj marendi.

Ne propustite niz zabavnih aktivnosti, povedite svoje najmlađe i vidimo se u Medulinu Vazmenom ponediljku!, poručili su iz Turističke zajednice općine Medulin. (iPress)