Udruga cerebralne paralize Istarske županije organizira humanitarnu akciju „Za Valenta od srca“ koju provodi još od 22. ožujka do 20. lipnja 2024. za pomoć Valentu Hrvatinu koji je krajem siječnja ove godine pretrpio infarkt prednje spinalne arterije i ostao gotovo potpuno oduzet od vrata prema dolje.

U sklopu akcije održat će se humanitarni koncert 26. travnja 2024. u Domu sportova Mate Parlov s početkom u 20 sati na kojem će nastupiti brojna imena istarske glazbene scene: Alen Vitasović, Antitodor, Atomsko sklonište, Anelidi, Electrical zhbrufadors, Elis Lovrić, Erik Balija, Fallen Down Moon, Indivia, Irena&Mauro Giorgi, Kristina Iveković, Livio Morosin, Razor i SOUR.

Ulaznice je moguće kupiti putem sustava Entrio, u Dnevnom boravku DC Rojc, u caffe baru La Resistance i na dan koncerta na ulazu od 18 sati.

Prikupljenim sredstvima plaćat će se troškovi rehabilitacije i smještaja prema ispostavljenim računima od strane poliklinike Glavić iz Zagreba koja će kroz 12 tjedana pružati Valentu uslugu rehabilitacije i smještaja uz pratitelja.

Financijska sredstva u okviru ove humanitarne akcije prikupljat će se i na transakcijskom računu, IBAN broj: HR5923400091511274493 otvorenom za humanitarnu akciju kod Privredne banke Zagreb d.d.

Udruga cerebralne paralize Istarske županije zahvaljuje od srca svima koji će se odazvati ovoj humanitarnoj akciji i pomoći da se Valentu omogući kvalitetna rehabilitacija i oporavak. (iPress)