Egipatska manekenka Nesrin Sanad prije nekoliko godina iz Dubaija je zbog ljubavi preselila u Umag. No, to je nije zaustavilo u pohodu na svjetske piste i stranice najpoznatijih modnih časopisa, a uz manekensku uspješno gradi i glumačku karijeru.

Iza egipatske manekenke Nesrin Sanad brojne su naslovnice i snimanja za svjetski poznate modne časopise poput Harper‘s Bazaara, a suradnje je ostvarila i s brendovima poput Diora, Chanela, Guccija, Fendija, Louis Vuittona, a iako već nekoliko godina živi u Hrvatskoj nije prestala s radom na svojoj karijeri. Nedavno je snimila bridal kampanju za brend Aleksandre Dojčinović, a do sada je ostvarila i nekoliko glumačkih uloga. poput one u filmu "Brzi i žestoki".

Kada ne putuje po svijetu, Nesrin živi mirnim životom u Umagu sa suprugom i njegovom obitelji. Obožava domaću hranu, šetnje uz more, trenira i priprema se za nove poslovne pothvate. Inače, do sada je živjela u Dubaiju, SAD-u i Švicarskoj, a djetinjstvo je provela u Egiptu, opširnije donosi Gloria.hr (foto Instagram)