Na web stranici Grada Pule objavljeno je drugo izvješće o mjerenjima provedenim mobilnim uređajem za praćenje indeksa kvalitete zraka postavljenog u neposrednoj blizini Mjesnog odbora Stoja.

Rezultati su to mjerenja provedenih u razdoblju od 22. travnja do 2. svibnja 2024. godine, u kojem nisu zabilježena prekoračenja graničnih vrijednosti.
Podsjetimo, ni u periodu testnog rada mjernog uređaja za praćenje indeksa kvalitete zraka nisu zabilježena prekoračenja graničnih vrijednosti. Intenzivno se radi na prikazu svih podataka s mjerne stanice na web stranicama Grada Pule bi se podaci mogli pratiti u realnom vremenu o čijem uspostavljanju ćemo također informirati javnost.

Izvješće o mjerenjima provedenima mobilnim uređajem za praćenje indeksa kvalitete zraka postavljenog u neposrednoj blizini Mjesnog odbora Stoja dostupno je na web stranici www.pula.hr, pod obavijesti nadležnog Upravnog odjela za urbanizam, investicije i razvojne projekte ili na poveznici:

https://www.pula.hr/hr/novosti/obavijesti/detail/27172/drugo-izvjesce-o-mjerenjima-provedenim-mobilnim-uredjajem-za-pracenje-indeksa-kvalitete-zraka-postavljenog-u-neposrednoj-blizini-mo-stoja/ (iPress)