Početak natjecateljske kickboxing sezone započeo je ovog vikenda od 17. do 18. siječnja 2020. s jednim od najjačih europskih turnira Golden Glove 2020 Europe Cup u talijanskom gradu Conegliano. Na ovom natjecanju sudjelovalo je 112 klubova iz 17 zemalja s ukupno 1485 prijava najboljih kickboxing boraca iz cijelog svijeta, na kojem je pulski KBK Planet Sport ostvario je izvanredan rezultat sa 6 zlata, 2 srebra i 1 bronca te potvrdio svoj status jakog kluba. 

U kategoriji juniori nastupa Dino Trešnjić, najbolji s 2 zlata u disciplinama point fight (PF) i light contact (LC) i Antonio Jurman osvajač 1.mjesta u light cotactu. Za starije kadete u kategoriji crnih pojaseva Alek Kušar osvaja zlato u light contactu a Martina Grabar zlato u lightu i srebro u pointu. Za mlađe kadete nastupa Ivano Čelić te osvaja zlato također u disciplini light. Luka Planinac odličan u lightu i pointu gdje u konkurenciji od trideset boraca osvaja peto mjesto.

Po prvi put na ovako velikom događaju nastupili su i najmlađi. U kategoriji mlađi kadeti početnici disciplina point fight, Dea Cvek nakon tri borbe osvaja srebro a Marin Vuletić dobrim nastupom broncu. Najemotivnije borbe u kategoriji djeca do 9god, kroz malo suza i puno smijeha odrađuju David Vretenar, Pertić Tin, Luka Grabar i Lazarić Vito, svi ponosni dobitnici medalja za sudjelovanje i lijepih uspomena.

Trener Edi Višković zadovoljan je rezultatima malih i velikih natjecatelja koji pokazuju dobru fizičku i tehničku pripremljenost za svoj uzrast ali i nedostatke na kojima treba poraditi u nastavku sezone. Slijede pripreme za sljedeći veliki izazov, Europski kup u Karlovcu i nakon toga Prvenstvo Istarske županije.