U Sanskom Mostu, Bosna i Hercegovina, 5.listopada 2019.godine nastupila su i četiri borca pulskog kickboxing kluba „Planet Sport“. Na turniru je nastupilo 130 natjecatelja sa 222 starta iz 22 kluba iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Martina Grabar proglašena je najboljom starijom kadetkinjom u disciplini light contact.

U disciplini point fight mlađih kadeta +57 kg mladi Ivano Čelić osvojio je zlatnu medalju. Kod starijih kadeta -57 kg Alek Kušar u klubskom finalu s Michaelom Stentom osvojio je zlato, a Michael se morao zadovoljiti srebrnom medaljom. Kod starijih kadetkinja u point fightu -55 kg Martina Grabar je uvjerljivo stigla do zlata. U point fightu juniora -57 kg Alek Kušar osvaja srebrnu medalju, a Michael Stenta brončanu. Martina Grabar u juniorkama -55 kg osvaja srebrnu medalju.

U disciplini light contact starijih kadeta -57 kg u klupskom finalu sastaju se Michael Stenta i Alek Kušar, gdje Michael osvaja zlato, a Alek srebrnu medalju. kod starijih kadetkinja Martina Grabar osvaja zlatnu medalju.

Mala ali uspješna ekspedicija trenera Edija Viškovića osvojila je ukupno 10 medalja od toga 5 zlatnih, 4 srebrne i 1 brončanu medalju.