Sjajnim rezultatima svojih mlađih kolega priključili su se i kadeti Stoje. Oni su proteklog vikenda osvojili županijsko prvenstvo i tako pridodali još jedno zlato u vitrini kluba.

Tijekom prvenstva ostvarili su superiorno svih 14 pobjeda i prikazali rezultatsku i igračku nadmoć. Medijski manje eksponirani košarkaši 2002./2003. godište odigrali su još jednu sezonu za pamćenje te su sasvim zasluženo na vrhu županije.

Na završnom turniru u dvorani OŠ Stoja sudjelovali su KK Rovinj, KK Pula 1981, KK Pazin i domaćin KK Stoja. U utakmici za 3. mjesto košarkaši Pazina bili su bolji od vršnjaka iz Pule 1981 i sa 64:57 osvojili županijsku broncu. U finalnoj utakmici u kojoj su snage odmjerili KK Stoja i KK Rovinj domaćini su suvereno vladali terenom fizički i taktički tijekom cijelog susreta pa pitanje pobjednika nije bilo upitno niti u jednom trenutku. Utakmica je završila pobjedom Stoje 100:47.

Kadeti Stoje su još jednom prikazali da trenutno u županiji igraju najljepšu košarku i da svojim igrama i rezultatima vraćaju ljubitelje košarke na tribine.

Titulu najkorisnijeg igrača ponio je domaći košarkaš Marin Jakšić, a najbolji strijelac finala sa 33 koša bio je također košarkaš Stoje Matej Kostić.

Na valovima dobrih vibracija i atmosfere KK Stoja će u petak biti domaćin još jednog, ovog puta posljednjeg županijskog završnog turnira za dječake, čiji će košarkaši nakon državne bronce pokušati osvojiti i županijsko zlato te tako donijeti trostruku županijsku krunu na Stoju.