Siječanj je općenito u znaku zimskih popusta, a 17. siječnja u Max City centru je i prvi ovogodišnji Max petak. Prema tradiciji, svakog trećeg petka u mjesecu Max City nudi popuste i broje pogodnosti na kupnju roba i usluga.   

Toga dana radno vrijeme najvećeg istarskog trgovačkog centra bit će produljeno do 22 sata. Osim u kupovini uz popuste u trgovinama poznatih brendova, posjetiteljima centra na raspolaganju je 10-ak kafića i restorana, dječja igraonica, 3 Cinestar kino dvorane, frizerski salon, ljekarna, teleoperateri, mjenjačnice.

U petak 17. siječnja, u suradnji sa Zemljom zabave osigurana je i dodatna aktivnost za djecu – program pod nazivom Gradnja kockicama.  Radi se o   zabavnoj radionici s ciljem poticanja dječje mašte i kreativnosti te razvoja motorike. S više od 100 kg različitih Lego® kockica u rinfuzi gradit će se novi dječji svijetovi iz mašte ili prema zadanim predlošcima. Osim slaganja  Lego®  kockica bit će tu i kreativnih igara. Gradnja kockicama u Max City centru početi će u 17.30 i trajati do 20.30. Dok djeca uživaju u Lego® kockicama roditelji su slobodni obaviti kupnju u nekoj od 70-ak trgovina u centru.   

Max City nastoji donijeti svojim kupcima i posjetiteljima uvijek nešto više stoga ne propustite Max petak, 17. siječnja!

Više informacija potražite na službenim web stranicama trgovačkog centra www.maxcity.hr.

(iPress)