Baljanski tenisači Stefan Djokić i Mia Žufić primili su prošlog vikenda nagradu za najbolje igrače do 16 godina prema završnoj rang listi Teniskog saveza Istarske županije.

Tim su povodom Općinski načelnik Edi Pastrovicchio, zamjenik načelnika Sandi Drandić i Pročelnica Irina Gobbato u srijedu 23. listopada 2019. godine, u općinskoj vijećnici ugostili baljanske sportaše Stefana i Miu zajedno sa njihovim trenerom Srećkom Domitrovićem.

Stefan i Mia su uspješni baljanski sportaši s iznimnim rezultatima te je prijem kod Općinskog načelnika poticaj za njihov daljnji rad i trud. Oboje su članovi Teniskog kluba Bale pod vodstvom trenera Srećka Domitrovića, koji svojom upornošću i požrtvovnošću promovira tenis među mladima i bez kojeg ne bi bilo ovakvih rezultata.

Predstavnici Općine Bale istaknuli su zadovoljstvo njihovim postignućima, čestitali im te zaželjeli uspjeh u daljnjim sportskim natjecanjima te im uručili zahvalnicu Općine i na poklon vrijednu monografiju Bala.

Ponosni smo na uspjeh naših sumještana. Čestitamo im na odličnim rezultatima koji su plod višegodišnjeg marljivog rada. Mogu najaviti da ćemo obzirom na hvalevrijedne rezultate i rad Teniskog kluba Bale za iduću godinu u Proračunu povećati sredstva koja se izdvajaju za teniski klub. Također u naredne dvije godine planiramo izgraditi dva nova teniska terena u sportskoj zoni Laconovo kako bi se stvorili pravi uvjeti za razvoj ovog sporta- izjavio je Načelnik Bala Edi Pastrovicchio, stoji u priopćenju.

(iPress)