U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču će se od petka 4. do nedjelje 6. listopada 2019. održati Sajam poduzetništva.

Dvadesetak OPG-ova, malih poduzetnika i proizvođača domaćih proizvoda predstavit će svoje proizvode, dok će se istovremeno održati kreativne radionice za djecu i prigodno predstavljanje izlagača i glazba uz DJ-a. Kreativne radionice za djecu – izrada suvenira od lavande i kamena na rasporedu su u petak, subotu i nedjelju u 17 sati. Otvaranje sajma je u petak u 10 sati a trajanje svakog dana od 10 do 19 sati.

Porečki sajam poduzetništva jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču koju ove godine po drugi puta organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, stoji u priopćenju.

(iPress)