Na europskom sajmu atrakcija IAAPA EXPO EUROPE Pariz 2019, najznačajnijem sajmu u Europi kada su u pitanju vodeni parkovi, Istralandia je u konkurenciji od 300 vodenih parkova u Europi osvojila treće mjesto u kategoriji najuzbudljivijih vodenih tobogana u Europi.

Na gala večeri održanoj u tematskom parku 'Parc Asterix' Plailly Paris, direktoru Istralandije Silviju Kraljeviću uručena je nagrada za treće mjesto u kategoriji najuzbudljivijih vodenih tobogana. Međunarodni nezavisni ocjenjivački sud od 43 člana iz 12 europskih država, Rusije i SAD-a vodeni tobogan Space Combo u Istralandiji ocijenio je kvalitetnim, sigurnim i uzbudljivim dodijelivši mu treću nagradu.

Nakon još jedne uspješne sezone dodijeljena nam je nagrada u kategoriji najuzbudljivijih tobogana, pohvalio se direktor Istralandije Silvio Kraljević po povratku iz Pariza gdje je u društvu Asterixa primio nagradu.

- Kada se zna da je u Europi u pogonu 300 vodenih parkova, a samo kod naših susjeda u Italiji je otvoreno više od 110 vodenih parkova, onda nas dodjela ovog priznanja na europskoj razni, kada su u pitanju atrakcije u vodenim parkovima s pojačanom dozom uzbuđenja i adrenalinom te posebno sigurnosti za korisnike posebno raduje, rekao nam je Kraljević.

U šestoj godini poslovanja Aquaparku Istralandia nagrada dodijeljena u Parizu je 19. po redu 'osvojena' na lokalnim, regionalnim, nacionalnim i internacionalnim ocjenjivanjima kvalitete sadržaja, što je, kako nam je naglasio direktor Istralandie Silvio Kraljević, dokaz da kvalitetni sadržaji uz veliki trud i zalaganje cijelog tima Istralandie uz stalno ulaganje u poboljšanje usluga posjetiteljima, uvođenja novih atrakcija i uspješnog upravljanja donosi siguran uspjeh na dobrobit lokalne zajednice i turističkog gospodarstva Hrvatske.

(iPress)