Ohladite se uz maksimalne popuste u najvećem trgovačkom centru Istre - Max City! Nastavlja se tradicija, pa je tako treći petak u mjesecu dan kada ne smijete propustiti odlazak u Max City. Popusti, pogodnosti, akcije, prilike, sezonska sniženja sve će se stopiti u jedan veliki Max petak 16. kolovoza. No, ne samo da je ovo prigoda da se počastite kojim odjevnim predmetom, bit će tu posebnih akcija i povoljnih ponuda u gotovo svim trgovinama te drugim objektima. Opustite se uz bogatu gastronomsku ponudu i osvježenjima u ugostiteljskim objektima. Završite dan u nekoj od zabavnih zona za djecu ili odrasle.

 

Ne propustite pogodnosti za opremanje svojeg školarca! U Max City centru dočekat će vas u kolovozu MAXimalno dobre akcije! Početak nove školske godine bit će ljepši roditeljima i djeci uz nabavku školske opreme po odličnim cijenama.

Max petak koji će se održati 16. kolovoza uključio je dugačak niz trgovina pa svoje favorite odaberite u nastavku ili potražite na službenoj web stranici:

Farmacia - 20% popusta na brendove: Avene, Aderma, Klorane, Ducray, Elancyl, Dexeryl, Caudalie, Phyto, Lierac, Bioderma (osim Photoderm)

30%popusta na brendove: Filorga, Uriage, Nuk.

Springfield - Sniženje do 70%.

Pet Home - 20% popusta na račune iznad 200 kn.

Cinestar - Podjela plakata za svaku kupljenu ulaznicu.

Dm - 15% popusta na ukupnu kupovinu iznad 200 kn u mjesecu kolovozu (Više informacija potražite u dm prodavaonici).

T-com - 300 kn na sve uređaje u ponudi.

Europa 92 - sniženje do 50% na određene article.

Watch centar - 20% popusta za sve oblike plaćanja na sljedeće brendove satova i nakita – Brosway, Cerruti, Citizen, Flik Flak, Galileo, Guess, Jacques Lemans, Just Cavalli, Nautica, Police, Pierre Lannier, Rosefield, Salvatore Ferragamo, Torii, Timex, Timberland, Triwa i Swatch. 10% popusta za sve vrste plaćanja na sljedeće brendove satova i nakita – 2Jewels, Casio, Calvin Klein, DKNY, Diesel, Daniel Klein, Emporio Armani, Fossil, Tissot, Tommy Hilfiger, Ixxxi, Skagen, MichaelKors,  MVMT, Tylor i Versus Vesrsace. (Popust se ne odnosi na već sniženi asortiman te se popusti i akcije ne zbrajaju).

Jam Jam - 20% na cjelokupan asortiman.

L’OCCITANE - 15 % na 1, 20 % na dva ili više mlijeka za tijelo (Ne vrijedi na putna pakiranja. Popusti se ne zbrajaju, promocije se isključuju).

Nashe - 2+1 gratis.

A1 - 20% popusta na Cellularline dodatnu opremu.

MASS - Finalnih 20 % popusta na već sniženu obuću do -60 % (Vrijedi na odabranu obuću i torbe. Popusti i akcije se ne zbrajaju).

The Athlete’s Foot - 20% na sav asortiman po redovnim cijenama.

ARGENTUM - 50% popusta na asortiman srebra i satova, 30% popusta na asortiman zlata. *Popusti se ostvaruju na blagajni, međusobno se ne zbrajaju; ne odnosi se na Best Buy kolekciju, nakit po narudžbi i novu kolekciju srebra.

ZAKS -  50% popusta na asortiman srebra i satova, 30% popusta na asortiman zlata i dijamanata. *Popusti se ostvaruju na blagajni, međusobno se ne zbrajaju; ne odnosi se na novu kolekciju srebra i nakit po narudžbi.

Magic Baby - 15% popusta na sav asortiman izuzev branda Stokke. (Popusti se ne zbrajaju).

Ecco - Od 20 do 50% popusta.

Sinsay - do 80% popusta na određene article.

Posteljina.hr - 20-70% na dio asortimana. (Popusti se ne zbrajaju, akcije se međusobno isključuju).

Hrvatska lutrija - Kolo sreće, u kojem igrači imaju mogućnost zavrtiti kolo sreće te dobiti promo materijal ili bon Hrvatske lutrije.

Yamamay - Posebne cijene na ljetnu i proljetnu kolekciju.

Galileo - Odijela od 749 kn, sakoi od 599 kn, košulje od 143 kn, cipele od 299 kn, bermude od 175 kn… + akcija 1+1 na dio asortimana.

Optika Anda & Anda Store - popust od 20% na sunčane naočale i dioptrijske okvire, te 30% popusta na kontaktne leće, za sve vrste plaćanja.

Carpisa - 10% popusta na blagajni na asortiman na L veličine kofera. Akcija isključuje drugu akciju.

Reserved - do 70% popusta na dio asortimana.

Gallerie - popusti do 30% na brandove Wooodwick, Millefiori, Thomas Sabo i Maison Berger! Za kupovinu iznad 400 kn, popust je 35%.

Mohito - 70% popusta na dio asortimana.

Simple - 20% popusta na fen frizuru.

Twister - 50 % na drugi sat igre.

Shooster - 20% na sve.

Zlatarna Celje - 10% popusta na zlatni nakit.

JL Store - 20-60% popusta na dio asortimana za sve oblike plaćanja.

Pek Snack - Maxi lješnjak i Jogurt-Jagoda sada samo 5,00kn.

Sport Vision - dodatnih 10% popusta na cjelokupni sniženi asortiman. Popust se obračunava na blagajni i ne odnosi se na vrećice i poklon bonove.

Buzz - dodatnih 10% na cjelokupan iznos računa. Popust se obračunava na blagajni i ne odnosi se na vrećice i poklon bonove.

Eurom Denis - 20% popusta na Eurom Denis article. (Akcije se ne zbrajaju)

Vitapur - popusti do 70% + dodatnih 5% na ukupan račun.

Polleo Sport - 2+1 gratis na Impact whey protein od 2,5kg

Varteks - Pamučna ženska haljina u dvije boje (kraljevsko plava i bijela) 10% popusta. Tamno plavo odijelo s mikro kariranim uzorkom 10% popusta.

Posebnu ponudu za 16. kolovoza provjerite na linku https://maxcity.hr/max-petak-16-08-2019/ .

Za Max petak, centar je otvoren do 23 sata. Vaš Max City!

(ST)