U utorak, 17. rujna oko 17.45 sati, u Ulici Rudine u Bujama dogodila se prometna nesreća, a u pokušaju sprječavanja nesreće teže je ozlijeđen 55-godišnjak.

Naime, 55-godišnjak je u Istarskoj ulici parkirao automobil Fiat, pulske registarske oznake, u vlasništvu bujskog HEP-a, te je izašao iz vozila, bez da je  poduzeo sve potrebne mjere da vozilo samo krene s mjesta. Fiat se tada počeo kretati unazad te je probio zaštitnu ogradu, koja se nalazi iznad garaža u Ulici Rudine, na visini od oko četiri metra, nakon čega je pao na kolnik, pri čemu je prednjim dijelom udario u parkirani automobil Nissan, pulske registarske oznake, u kojem su se u tom trenutku nalazili 64-godišnjakinja i 39-godišnjak.

Muškarac i žena nisu ozlijeđeni u nesreći, no ozlijeđen je 55-godišnjak koji je potrčao za vozilom, pokušavajući ga zaustaviti. Dolaskom do ruba garaže, nakon što je Fiat probio zaštitnu ogradu i pao, 55-godišnjak se nije uspio zaustaviti te je pao s garaže na ulicu i zadobio teže ozlijede. (iPress/foto JVP Umag)