Pulska je policija, provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrdila sumnju da je 32-godišnjak počinio dva kaznena djela prijetnje. Muškarca se sumnjiči da je 27. kolovoza oko 9.30 sati, na raskrižju Ulice Velog Jože i Tomasinijeve ulice u Puli, zbog pružanja taxi usluga uputio ozbiljne prijetnje 37-godišnjaku, a koje su kod njega izazvale strah i uznemirenost. Osim toga, sumnjiči ga se da je 30. kolovoza oko 3.30 sati, u Ulici Varoš, uputio prijetnje smrću 22-godišnjaku i 23-godišnjaku, također zbog pružanja taxi usluga.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 2. rujna u poslijepodnevnim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Oštetio taxi vozilo 

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 33-godišnjak počinio kaznena djela prijetnja i oštećenje tuđe stvari. Muškarca se sumnjiči da je 1. rujna oko 5.30 sati, u Ulici Puntižela, zajedno s još nekoliko osoba, presreo i oštetio taxi vozilo Citroen, zagrebačke registarske oznake, čime je 53-godišnjem vlasniku nastala materijalna šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna. Osim što je oštetio vozilo, osumnjičeni je 53-godišnjaku uputio i ozbiljne prijetnje.

Osumnjičeni 33-godišnjak je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 2. rujna u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske. Policijski službenici nastavljaju utvrđivati okolnosti događaja.