Četiri ozlijeđene osobe koje je nožem napao muškarac bilanca je napada koji se u prvim satima današnjeg dana dogodio na splitskoj gradskoj plaži Bačvice, doznaje se u policiji.

Izgred je zabilježen jutros u 3,42 sati kada je policija zaprimila dojavu da se kod ulaza u ugostiteljski objekt na Bačvicama nalazi ozlijeđena osoba.

Odmah su na mjesto događaja otišli policajci koji su utvrdili da su ozlijeđene četiri muške osobe kojima je pružena liječnička pomoć.

Neslužbeno ozlijeđeni su članovi osoblja i strani gosti kojima je napadač nožem ozlijedio bedra, ruke, noge i trbuh.

Policija je ubrzo pronašla muškarca koji se dovodi u vezu s ozljeđivanjem, a kod njega su pronašli nož. Nad njim su uporabili sredstva prisile (sprej s nadražujućom tvari i sredstva za vezivanje), nakon čega mu je pružena liječnička pomoć, zbog djelovanja spreja na oči, rekli su u policiji.

O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo. Na mjestu događaja obavlja se očevid, te se utvrđuju okolnosti događaja.

Vinkovci: Iz vatrenog oružja ubijen 24-godišnji mladić

Iz vatrenog oružja je u noći s četvrtka na petak kod Vinkovaca ubijen 24-godišnji mladić, a policija traga za ubojicom.

Vukovarsko-srijemska policija kratko je izvijestila da je oko pola sata iza ponoći došlo do narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu kod Vinkovaca.

Pritom je došlo i do uporabe vatrenog oružja, iz kojega je ubijen 24-godišnji mladić.

U policiji kažu kako je u tijeku kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja okolnosti ovog događaja i pronalaska počinitelja.

(Hina)